Fantastiske Sandefjord!

Postet av Sørumsand IF - Håndball den 28. Mai 2019

Da var årets fellescup over og vi takker Fjordcup for en flott opplevelse.

Vi startet det hele med en lang bussreie p.g.a. mye trafikk og kø fra Sørumsand til Sandefjord.

Alle våre lag var samlet på Virik Skole rett utenfor sentrum av Sandefjord og her hadde vi base igjennom hele helgen. 

De aller fleste lagene hadde kamper allerede fredag kveld og det ble en lang første dag. Men da var det fantastisk flott av vertskapet på Virik skole som holdt matserveringen oppe til alle hadde fått spist.

Lørdag morgen var det full action på mange baner rundt omkring i Sandefjord-området.

Arrangøren meldte om store problemer med shuttle bussene allerede på fredag kveld, så de aller fleste lagene mobiliserte tilgjengelige foreldre som da ble brukt som "taxi" til/fra de ulike arenaene. Så en stor skryt til foreldre som stilte gladelig opp!

Sportslig sett var nok ikke denne helgen det vi hadde håpet på, men noen av lagene fant seg virkelig godt til rette og hadde vinnerskallen skrudd godt på.

Vi vil spesielt nevne den flotte prestasjonen til J10 med et tap, en uavgjort og 4 seiere, fantastisk!

Men dette handler om så mye mer enn sportslige resultater, en slik fellescup handler om samhold, glede, opplevelser og styrking av felleskapet i SIF. Vi synliggjør verdiene våre og forsterker identiteten til SIF som klubb.

Nå tar Håndballgruppa en liten ferie, ihvertfall noen lag ...for det blir fortsatt trening på endel igjennom sommeren med gode forberedelser mot en ny sesong.

I denne anledningen vi l vi takke alle utøvere, trenere, lagledere, frivillige og foreldre for en flott sesong og gleder oss masse til neste.


Hilsen Håndballstyret



Fjordcup 2019

Postet av Sørumsand IF - Håndball den 21. Mai 2019

Det nærmer seg avreise for de aller fleste spillerne våre og turen til Sandefjord for Fjordcup2019

Under her har vi samlet litt informasjon, diverse lenker (i blått) og tips som man kan dra nytte av ...enten man er utøvere, trenere, lagledere eller foresatt.

Alle våre lag skal overnatte på Virik Skole, Kjellbergveien 39, 3213 Sandefjord. Her skal vi være sammen med Gjøvik Håndballklubb, Grindheim IL, og Øyestad IL.


Husk at alle lagene våre nå har blitt et årskull eldre, det vil si at f.eks. J11(som de har spilt under denne sesongen) er nå under Fjordcup J12.


Avreisetidspunkt for de forskjellige lagene er som følger:

Sørumsand Skole fredag 24.mai kl.14:15 (oppmøtetid 13:45, ikke senere enn 14:00)

Buss1: G9, G10, G11 og G13

Buss 2: J9, J11, J12

Bingsfoss Skole fredag 24.mai kl.15:15 (oppmøtetid 14:45, ikke senere enn 15:00)

Buss 3: J10, J13, G12 og G15

Det er ikke mulighet for å bytte buss, lagene er satt opp på respektive buss p.g.a. antall, samt når og hvor de skal spille i Sandefjord på fredag ettermiddag/kveld!

Etter ankomst Virik Skole settes bagasje av i riktig klasserom/sovesal og man er klar til videre transport med våre egne busser til forskjellige haller for kamper, med følgende fordeling:

Buss 1: G9 og G10 (Jotunhallen og Bugårdshallensom er på samme sted) og G13 (Store Berganhallen)

Buss 2: J12 (Runarhallen), J11, G11 (Sandarhallen)

Resterende lag som har kamper fredag kveld tar de oppsatte shuttlebussene fra arrangør:

G12 (Sandarhallen) rute 1, J10 (Bugårdshallen) og J13 (Ishallen) rute 2, G15 (Sandefjord Videregående Skole/SVGS) rute 2 (evt. går, kort vei fra Virik Skole).

På fredag er det bestilt mat (hamburgere som grilles på skolen) til alle på Virik Skole, det vil si at de lagene som drar rett på kamp spiser når de kommer tilbake og de lagene som har mulighet for å spise før de drar ut, anbefaler vi å gjøre det.


Her er et forslag på hvordan program for et lag kan se ut og pakkeliste (kun ment som eksempel):

Kjøreplan J12 Fjordcup2019.docx (ligger som et wordoc. så man kan gjøre evt. endringer)

02 HUSKELISTE FOR PAKKING.pdf

Fjordcup sine egne hjemmesider innholder all den informasjon man har behov for for å lage et godt program for helgen, samt Profixio sin hjemmeside for kampoppsett.


Vi gleder oss masse og ses i Sandefjord for en flott håndballhelg!