Sørumsand IF - Håndball

Sørumsand IF - Håndball

Situasjonen i håndballgruppa - viktig melding

Postet av Sørumsand IF - Håndball den 28. Jun 2019

Styret i håndballgruppa må dessverre meddele at vi fra juni står uten både leder og sportslig leder.
I tillegg har vi to ordinære styreplasser som ikke er dekket.


Vi trenger sårt å få inn flere hoder og hender, og håper alle kan vurdere om de selv har mulighet til å være med, og å spre ordet til kjente og ukjente som kanskje kunne tenke seg et verv. 

Sørumsand IF er en foreldredrevet klubb, og det å ha noen i vervene er viktig for at tilbudet til våre barn og unge skal bestå! 


Kunne du tenke deg å være med, eller er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt med oss så snart som mulig på: sorumsand@ronhandball.no.0 Kommentar

Sørumsand IF – Håndball representert på Regional Talentsamling

Postet av Sørumsand IF - Håndball den 13. Jun 2019

Når Regional Talentsamling for jenter og gutter 14år (født i 2004) gjennomføres nå til helgen (14.-16. juni) i Rakkestadhallen er vi så stolte i SIF-Håndball å ha to flotte representanter i Leander Bakke-Hegli og Tobias Fors.

Med nærmere 200 gutter som har deltatt i spillerutvikling (SPU) denne sesongen er det fantastisk at våre to Sørumsandgutter er blandt de 64 med på samlingen og Sørumsand IF blir satt på håndballkartet.

Regional Talentsamling (og Regionalt Landslag) har som intensjon å identifisere, gi referanse, stimulere og utvikle våre mest lovende 15 åringer.
Målet er å identifisere spillere, gjennom å kartlegge på ulike arenaer, som har et eierskap til egen utvikling, og som kan utvikle seg til toppspillere på regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.

På selve samlingen vil man ytterligere skape gode forutsetninger for spillere i utvikling og man forventer at spillerne selv utnytter og utfyller de rammene lagt av trenerne på samlingen. Man forventer ikke ferdige håndballspillere, men man forventer engasjement og utviklingsparate utøvere som ønsker å arbeide godt for å nå målene sine og videreutvikle seg i sitt miljø.


Vi ønsker Leander og Tobias masse lykke til og viktigste oppfordring til gutta er å være stolte over det de preseterer, Ha det gøy på og utenfor banen, ta til seg alt det de lærer og ikke minst senk skuldrene og nyyyyyyt helgen!!!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline