Innkalling til årsmøte 23. mars kl 19.00

Postet av Sørumsand IF den 22. Feb 2021

Årsmøtet gjennomføres tirsdag 23. mars kl. 19.00 via Idrettens Office 365 og plattformen Teams, eller på klubbhuset hvis smittesituasjonen tillater det og smittevernsreglene kan overholdes.

Vanlige årsmøtesaker for fotballgruppa, håndballgruppa, tur -og friluftsgruppa, allidrettsgruppa, svømmegruppa, triathlongruppa, tennisgruppa, bueskyttergruppa, innebandygruppa, futsalgruppa og hovedlaget vil bli behandlet.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet meldes til sekretær i hovedstyret Anita Ingjerd, innen 
tirsdag 9. mars (mailadresse: moe_anita@hotmail.com)

Vi ber om at innkomne forslag inneholder grundig redegjørelse for saken, og forslag til vedtak som skal behandles.

Saksliste kunngjøres senest tirsdag 16. mars.

Pga myndighetenes restriksjoner og innføring av smittevernregler med begrensninger på hvor mange som kan samles samtidig, vil vi gjennomføre årsmøtet digitalt. Hvis disse restriksjonene endres i mellomtiden og det gis anledning til fysisk oppmøte på større grupper, vil det bli vurdert å kjøre årsmøtet på vanlig måte. Dette vil kunngjøres på sif.no i forkant.

Påmelding til årsmøtet:

For å være på den sikre siden mtp gjennomføring, må man melde seg på årsmøtet i forkant. Send en e-post til tonja@sif.no og oppgi din mailadresse som evt. skal brukes ved innkalling til møtet. Fristen for denne påmeldingen er 19. mars.

Innkalling til årsmøte 2021.docx





Kampanje på klubbklær

Postet av Sørumsand IF den 1. Feb 2021

Vi starter året med to kampanje på klubbklær. Mange har etterspurt den populære SIF Jakka som er en myk og deilig vattert jakke med hette. Lett isopad fôring gjør at du holder deg varm. Selges nå for kr 799,- inkl brodert klubblogo.


I tillegg har vi en pakkepris på trenings t-skjorte, Zip treningsgenser og bukse. Alt dette til kun kr 999,- som pakkepris.


Ta kontakt med Anita Ingjerd på tlf. 950 588 48 eller på mail: moe_anita@hotmail.com