SIF Håndball ønsker velkommen til Håndballskolen 2023 .Husk påmeldingsfrist 18 september

Postet av Sørumsand IF - Håndball den 5. Sep 2023

Håndballgruppa på Sørumsand ønsker velkommen til Rema1000 Håndballskolen 2/10 - 4/10 (mandag til onsdag kl 0900-1400 i skolens høstferie).

Målgruppen er barn fra 1. - 6. klasse (6 - 11 år). Barnet trenger ikke å være aktiv håndballspiller for å være med på arrangementet, det er åpent for alle.

Som arrangør samarbeider vi med SFO ved Sørumsand skole. Det er viktig at foreldre av barn som skal starte/avslutte dagen på Sørumsand skole, avtaler direkte med SFO på vegne av eget barn. Tidligere år har SFO fulgt barn fra skolen og til hallen i forkant av håndballskolen.

Hvis vi ikke får beskjed om noe annet, blir barna sendt hjem senest kl 1400. Barn som skal avslutte dagen på SFO blir fulgt til Sørumsand skole ca kl 1400.


Av sikkerhetsmessige årsaker er det viktig at barna som skal være med på håndballskolen blir krysset inn/ut ved ankomst/avreise. Informer gjerne barna om dette.

Påmeldingsfristen er 18 september. 

Les mer om håndballskolen her: https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/praktisk-info/praktiske-verktoy/handballskoler/rema-1000-handballskolen/

Link til påmeldingsskjema finner dere her:  https://klubbsidenhandball.nif.no/form.asp?form=xml/handballskole&initialname=handballskole_arr_id&print=OK&initialvalue=1299