Medlemskontingent er nå sendt ut

Postet av Sørumsand IF den 30. Jan 2018

Sørumsand IFs (SIFs) økonomi er i stor grad basert på at medlemmene betaler medlemskontingent. Alle som er med i SIFs grupper og/eller har tillitsverv må være medlem i klubben og ha betalt medlemskontingent for å kunne utøve sin idrett i SIF.

I tillegg til medlemskontingent må alle som utøver organisert aktivitet også betale treningsavgift til de ulike gruppene hvor man deltar. Medlemskontingenten må være innbetalt før man kan innbetale treningsavgift.

For å kunne stemme på årsmøtet, må også medlemskontingenten være innbetalt.

Dessverre så skjedde det en feil i systemet når vi utfakturerte gruppen som har familiemedlemskontingent. Dette medførte at betalingskravet kun la seg i Min Idrett, og ikke ble sendt ut som pdf vedlegg i en mail. NIF-IT har jobbet med å fikse dette, men eneste løsning de klarte å finne var at vi måtte sende ut en purring. Dette gjelder også for andre klubber og ikke bare for SIF.

 Det er derfor sendt ut «purring» til alle med familiemedlemskap, men har endret teksten som står i mailen – og prøvd å forklare hva som har skjedd, samt gitt ny betalingsfrist med forfall 7. februar. Det er dessverre ikke mulig å endre teksten i emnefeltet på mailen – så her står det betalingsvarsel fra….. Vi beklager dette, men er utenfor vår kontroll siden dette driftes fra NIF.


Medlemskontingent for 2018 er fastsatt av Årsmøtet til:

Familiemedlemskap: kr. 760,-

Voksen (fom. 18 år: kr. 470,-

Barn (tom. 17 år: kr. 370,-

Støttemedlem: kr. 200,-

Fra 1. januar 2017, er alle idrettslag i Norge pålagt å ha et elektronisk medlemsregister. Dette skyldes bla at Norges Idrettsforbund ønsker å ha bedre kontroll på antall medlemmer i idrettslagene rundt omkring i hele landet, siden den økonomiske støtten baserer seg på antall medlemmer. Hele det nye systemet er basert på at alle medlemmer må registrere seg på minidrett.no. og etablere sin egen personlige side. Her må du selv vedlikeholde dine egne, personlige opplysninger. Vi har konvertert alle som vi har i våre systemer, men du må selv gå inn og sjekke at alle opplysningene som ligger der, er korrekte. Minidrett.no er dermed din personlige side inn mot idrettens medlemsregister og idrettens systemer. I forbindelse med implementeringen av dette nye systemet, kan det være at vi har feil opplysninger liggende inne. Vi har derfor opprettet en egen mailadresse hvor du kan gjøre dine henvendelser hvis du får en faktura som er feil eller du lurer på noe annet:

Send en mail til medlem@sif.no eller okonomileder@sif.no hvis dette er tilfelle. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.