Innbruddsforsøk i Idrettsparken

Postet av Sørumsand IF den 6. Jan 2020

Lørdag kveld (4. januar ca. k.l 20.30) ble det tilfeldig oppdaget et innbruddsforsøk i Idrettsparken. 4-5 personer har prøvd å komme seg inn i den frittstående kioskvognen, både via taket og gjennom døren. I tillegg har de prøvd å komme seg inn i SIF Hallen gjennom en nødutgangsdør i kafeteriabygget.

Det alvorlige i denne saken er at det er brukt en god, gammeldags tung slegge som er ca 1 meter lang. Da er dette en planlagt og bevisst handling og ikke et utslag av tilfeldig hærverk der og da. 

Forsøket ble oppdaget av vår vaktmester og HMS-ansvarlig som var ute på kveldstur med hunden. Personene forsvant mot den nye kunstgressbanen og da flomlyset ble slått på, forsvant de videre. Slegga ble liggende igjen. Hadde ikke dette forsøket blitt avbrutt, ville vi mest sannsynlig fått store skader på en del av bygningsmassen vår.

Politiet foretok utrykning og var svært imøtekommende, men ingen er foreløpig pågrepet.

Et av bildene viser hvordan slegga ser ut og hvis det er noen som savner en slik slegge fra garasjen eller boden sin, er det bare å ta kontakt.

Hvis det er noen som har kjennskap til noe rundt denne saken, setter vi også pris på om vi blir kontaktet.

Vi oppfordrer alle som til enhver tid oppholder seg i Idrettsparken om hele tiden å være oppmerksomme på at anlegget blir behandlet med respekt og gjerne legge en ekstra tur nedom Idrettsparken hvis mulig. 

Saken vil bli politianmeldt.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.