Åpent møte om Skole og idrett - tirsdag 3. mars kl 19.00 på Klubbhuset

Postet av Sørumsand IF den 17. Feb 2020

VI har i mange år jobbet for å utvide anlegget i Idrettsparken med ny hall, svømmehall og basishall og gleden var stor da Sørum Kommune høsten 2018 vedtok lokaliseringen slik at en ny ungdomsskole skulle ligge i Idrettsparken. Det ville betydd at vi sannsynlig kunne få store nok leieinntekter til at vi kunne bygge det nye anlegget vårt.

Skolebehovsplanen for nye Lillestrøm Kommune er nå lagt frem og i Rådmannens innstilling vil de heller bygge ut Bingsfoss og Sørumsand Skole fremfor å bygge ny skole i Idrettsparken. Muligheten for et fantastisk anlegg hvor skole og idrett kan dra de beste synergieffektene ut av hverandre, blir dermed borte.

Vi inviterer derfor til et åpent møte slik at dette temaet kan diskuteres og vi har invitert administrasjonen og politikerne i kommunen sammen med skolene, FAU, foreldre og andre som er interessert. Direktør for oppvekst i Lillestrøm Kommune - Arild Hammerhaug - kommer sammen med Helge Dulsrud - som er prosjektleder for skolebehovsplanen. De vil legge frem sine tanker, planer og argumenter. Det vil selvfølgelig bli mulighet for å stille spørsmål.

Vi håper at så mange som mulig av SIF sine medlemmer har mulighet til å delta på møtet, slik at vi synliggjør at vi har et stort behov for nye anlegg.

Møtet avholdes på klubbhuset tirsdag 3. mars kl 19.00.

Invitasjon til åpent møte vedr skole og idrett.docxKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.