Håndballgruppa trenger DEG!

Postet av Sørumsand IF den 26. Feb 2020

Det er stor aktivitet i håndballgruppa, med mange barn og unge som synes det er kjempegøy å spille håndball. For at gruppas aktiviteter skal fortsette utviklingen, er vi avhengig av et godt og aktivt styre som kan legge forholdene til rette for at alle som har lyst til spille håndball skal få lov til det.

I den forbindelse trenger vi flere personer til å sitte i håndballstyret etter årsmøtet 24. mars. Det er allerede på plass flere styremedlemmer, bla økonomiansvarlig, utstyrsansvarlig og ungdomsrepresentant. I tillegg har vi mange frivillige på plass i ulike roller som kioskansvarlig, dugnadsansvarlig, dommerkoordinator osv., men vi mangler leder, nestleder og sportslig leder.

Gruppa har god kontroll på økonomien, det er gode rutiner på plass, så man kommer til dekket bord og behøver absolutt ikke å starte på scratch. Fungerende leder pr i dag, vil også være tilgjengelig fremover med informasjon og opplæring.

SIF er en foreldredrevet klubb og vi er helt avhengig av at alle tar i et tak og bidrar. Vi er helt sikre på at det finnes noen - i eller utenfor håndballmiljøet - som har lyst til å bidra inn i håndballgruppa.

Vi lover et godt miljø, gode venner og mye moro!

Vi håper at akkurat DU kan tenke deg å bidra eller kanskje du kjenner noen som vi kan snakke med?

Ta kontakt med Monica Stensgård på tlf. 472 56 292 eller på mail: monicastensgaard@gmail.com eller Daglig Leder i SIF Tonja M. Orderud på tlf. 97 77 77 78 eller på mail: tonja@sif.no

For at vi skal få dette på plass innen årsmøtet 24. mars, er vi avhengig av å få disse innspillene innen 10. mars. 

Vi gleder oss til å høre fra deg!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.