Tusen, tusen takk!

Postet av Sørumsand IF den 17. Nov 2020

Vi har nå avsluttet innsamlingen av midler via Lokalverdi til den nye kiosken i Idrettsparken. Det ble samlet inn hele 88 450,-!! Vi hadde en hårete målsetning om å nå 100 000,- og vi er neimen ikke langt unna!


21 personer vil komme på en egen "heltetavle", da de ga 1 000,- eller mer. Dette vil bli synliggjort på et eget skilt på kiosken når den blir ferdig. 11 bedrifter ga et beløp på 3 500,- eller mer og vil også få navn+logo på et skilt. Fotballstyret har gitt et eget beløp på kr. 10 000,-. Vi er også utrolig takknemlige for alle små beløp som har blitt gitt og totalt er det 96 givere som har bidratt til at vi nå kan realisere byggingen av en ny kiosk. Hovedstyret vil bidra med ekstra midler slik at vi får gjort dette til et nytt samlingspunkt i Idrettsparken.

Planleggingen har allerede foregått over lang tid. Vi har kjøpt 2 store containere til en billig penge fra Indus og vi skal bruke dette rammeverket til å bygge ny kiosk. Rammeverket skal kles inn med treverk slik at alt vil se helt nytt ut. Den andre containeren skal transformeres til en "supportersjappe" og fra denne skal vi selge klubbklær og supporterutstyr. Det vil også bli laget en terrasse rundt disse byggene slik at det blir hyggelig og sette seg ned med en kaffe og vaffel.

Vi har stor tro på dette prosjektet og vi gleder oss til å komme ordentlig i gang. Litt avhengig av hvor tøff vinteren blir, men planen er at den skal stå klar til sesongstart for fotballen på våren 2021.

Igjen - tusen takk for bidraget :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.