Sørumsand søker nye håndballspillere til våre dame-, herre- og juniorlag

Postet av Sørumsand IF - Håndball den 13. Mai 2021

Vi trenger flere som ønsker å være med å bygge opp senior-lagene på Sørumsand. SIF har for neste sesong meldt på både damelag (6. divisjon) og herrelag (5. divisjon). Vi har de siste sesongene ikke hatt senior-lag på herresiden, så her må vi rekruttere. Også på damesiden har det vært noe usikkerhet som gjør at vi ønsker å styrke spillerstallen.

Dette er et lavterskeltilbud der vi ønsker alle velkommen, uavhengig av om du ønsker å pusse støv av gamle kunnskaper, er nyinnflyttet og søker en sosial arena eller bare rett og slett har lyst til å spille håndball. Lagidrett i de lavere divisjonene er en en strålende måte å bli kjent med nye mennesker på. Fokuset er vel så mye på trivsel og glede som prestasjoner, selv om vi også ønsker å bygge opp gode lag.

Påmelding for neste sesong er allerede sendt inn og vi har trener på plass, så nå mangler vi bare å fylle opp spillerstallen. Det er 1-2 treninger i uken (i SIF-hallen på Sørumsand), så det skal være rom ved siden av jobb og familie.

Vi har også meldt på et juniorlag (født 2001-2004) på guttesiden som trenger flere spillere. Her vil du bli del av en super gjeng med fokus på spilleglede, mestring og utvikling.

Interesserte kan ta kontakt med:

Sportslig leder i håndballgruppen: Torstein Olsmo Sæbø (sorumsgata@gmail.com)
Damer, senior: Silje Feby (siljefeby@hotmail.com)
Herrer, senior: Monica Stensgård (monicastensgaard@gmail.com)
Gutter, junior: Silje Bakke-Hegli (silheg@gmail.com)


Damelaget 2019. Foto: Tine Viktoria Buberg

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.