SIF Håndball ønsker velkommen til Håndballskolen 2022 .Husk påmeldingsfrist 16 september

Postet av Sørumsand IF - Håndball den 31. Aug 2022

Håndballgruppa på Sørumsand ønsker velkommen til Rema1000 Håndballskolen 3/10 - 5/10 (mandag til onsdag i skolens høstferie).

Målgruppen er barn fra 1. - 6. klasse (6 - 11 år). Barnet trenger ikke å være aktiv håndballspiller for å være med på arrangementet, det er åpent for alle.

Som arrangør samarbeider vi med SFO ved Sørumsand skole. Det er viktig at foreldre av barn som skal starte/avslutte dagen på Sørumsand skole, avtaler direkte med SFO på vegne av eget barn. Tidligere år har SFO fulgt barn fra skolen og til hallen i forkant av håndballskolen.

Hvis vi ikke får beskjed om noe annet, blir barna sendt hjem senest kl 1500. Barn som skal avslutte dagen på SFO blir fulgt til Sørumsand skole ca kl 1445.


Av sikkerhetsmessige årsaker er det viktig at barna som skal være med på håndballskolen blir krysset inn/ut ved ankomst/avreise. Informer gjerne barna om dette.

Påmeldingsfristen er 16 september. 

Les mer om håndballskolen her: https://www.handball.no/nyheter/2022/08/bli-med-pa-handballskole-i-hostferien

Link til påmeldingsskjema finner dere her: https://klubbsidenhandball.nif.no/form.asp?form=xml/handballskole&initialname=handballskole_arr_id&print=OK&initialvalue=1173


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.