Gjensidigestiftelsens håndballskole i vinterferien 2015

Postet av Sørumsand IF den 22. Apr 2015

Norges Håndballforbund og Gjensidigestiftelsen viderefører suksessen fra tidligere og arrangerer håndballskole i vinterferien. Dette er et tilbud til alle barn og unge i alderen 7-13 år, enten de allerede spiller håndball eller vil prøve seg for første gang. Her skal de ha det gøy, leke og lære, og oppleve å mestre noe nytt hver dag.

Det er SIF Håndballgruppe på Sørumsand som står for gjennomføringen av Håndballskolen for elevene ved din skole. Den gjennomføres 3 dager i skolens vinterferie i SIF-hallen, fra kl. 09:00-15:00 i disse 3 dagene.

Dette koster pr barn kr. 650,- (inkluderer lunsj, t-skjorte, håndball, drikkeflaske, bag og noen lærerike dager).

Datoene er følgende:
Mandag 16.02.2015
Tirsdag 17.02.2015
Onsdag 18.02.2015

Barna deles inn i grupper etter ferdighetsnivå og det blir lagt opp til allsidig trening og lek slik at spillerne har det gøy med idrett.

Litt praktisk info:
SFO følger ned og Håndballskolen følger opp til skolen etter endt «trening». Det er viktig at riktige beskjeder gis til SFO, for disse beskjedene videreformidles til Håndballskolen - f.eks om noen skal få gå hjem etter endt trening etc

Vi setter trygghet høyt og setter pris på at alle beskjeder blir overlevert til SFO, slik at vi får klare beskjeder med hva vi skal forholde oss til - slik at det er under kontroll!Vi gleder oss til håndballskole og noen lærerike dager for barna :-)