Velkommen til ny hjemmeside!

Postet av Sørumsand IF den 4. Mai 2015Da er det endelig tid for lansering av SIF's nye hjemmesider!

Vår gamle løsning har vært basert på et gammelt system og brukergrensesnittet har vært dårlig. Terskelen for publisering og oppdatering har vært høy og som kjent har vi bla hatt store problemer med kalenderen vår etter hackingen i fjor. Dette er nå historie og vi kan glede oss over nye muligheter med ny og fresh løsning.
Vi har basert oss på et rammeverk fra en leverandør som heter Idretten Online og er skredersydd for idrettslag. Vi får god support og mulgihet for å påvirke løsningen ytterligere. Så lang er vi i alle fall godt fornøyde.
Det vil likevel alltid være rom for justeringer og forbedringer og vi vil gjerne ha innspill fra dere der ute om evt kommentarer og forslag til ytterligere forbedringer.

Vi ønsker en levende hjemmeside med masse artikler om aktivitet og det som skjer i den flotte klubben vår, men det vil likevel være noen begrensninger om hvem som skal få lov til å publisere. De ulike gruppestyrene vil bestemme hvem som skal ha denne muligheten og disse vil få opplæring. De som skal ha mulighet til å booke møterom på klubbhuset, vil også få en veiledning på dette. Det samme gjelder lagledere som er ansvarlige for å oppdatere lagsidene.

Mandag 18. mai og onsdag 20. mai blir det grunnleggende opplæring i bruk av de nye hjemmesidene, rettet mot informasjonsansvarlige i gruppene, de som har behov for å booke møterom på klubbhuset samt lagledere (fotballen). Det blir likt program på begge dagene, slik at det holder å melde seg på en av dagene. Påmelding skjer ved å melde seg på via den nye arrangementmodulen (Menyvalg SIF - Arrangementer , eller ved følgende link).

Nå ved lanseringen er ikke alt 100% ferdig, men vi mener at det er tilstrekkelig for å begynne å benytte de nye hjemmesidene.

Prøv dere frem på sidene og send oss en mail hvis dere finner noen feil eller har noen kommentarer!

Tonja, Andrè og Bengt

Tonja@sif.no
Andre@vestbyveien.no
Bengt.Haugnes@pci.as

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.