Vi søker 4 ungdommer (15-20 år) som skal forbedre idrettslaget vårt

Postet av Sørumsand IF den 18. Des 2015


Mener du at idrett skal være morsomt?

Har du tenkt på at vi må tilby nye typer aktivteter og aktiviteter på en ny måte?

Er du en som ikke er redd for å si hva du mener og gjennomfører det du sier?


Da har vi en ledig "stilling" til deg. Vi søker 4 ungdommer mellom 15-20 år som sammen skal etablere en YouAct-gruppe. Vi ser for oss at YouAct-gruppen skal ha minst èn aktivitet i uken, men utofrmingen vil skje av de fire som får stillingene.

Vi tilbyr ledererfaring og en bedre CV. Du får verdifull ledererfaring- noe som kan være avgjørende når du søker på jobb. Du får delta på idrettens lederkurs for ungdom. Kanskje Norges beste lederkurs for ungdom. Du blir fulgt opp av en mentor og du får delta på et aktivitetslederkurs. Du vil dermed få en mulighet til å påvirke vårt aktivitetstilbud for ungdom. Vi ønsker å kunne tilby mer og bedre aktivitet for ungdom og vi tror at ungdom selv er en del av løsningen.

Synes du dette høres spennende ut? Si fra til din trener, lagleder eller dine foreldre at dette kunne du tenke deg å være med på. Du kan også ta direkte kontakt med Tonja som er Daglig Leder i SIF (tlf. 97 77 77 78 eller tonja@sif.no). Vi trenger å høre fra deg innen 8. januar.


YouAct er et aktivitetskonsept for ungdom som ønsker å drive med organisert idrett på mosjonsnivå. Det sosiale er en viktig del av tilbudet og ungdom er selv ledere. YouAct skal få flere ungdommer til å engasjere seg som ledere og trenere. YuoAct skal få flere ungdommer til å engasjere seg som ledere og trenere. YouAct er et ungdomsløft for norsk idrett! I 2016 starter YouAct opp i 6 ulike idrettslag i Akershus og SIF er ett av disse idrettslagene!

YouAct plakat SIF.pdf


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.