OL-Ilden kommer til Jessheim!

Postet av Sørumsand IF den 15. Jan 2016

Youth Olympic Games (YOG) er olympiske leker for ungdom . Ungdoms-OL ble arrangert for første gang sommeren 2010 i Singapore. Vinteren 2012 ble de første vinterolympiske lekene arrangert i Innsbruck, mens Nanjiing var vertskap for de andre sommerlekene i 2014. Denne vinteren arrangereds de andre vinterolympiske lekene på Lillehammer i perioden 12 - 21. februar.

Fredag 5. februar kommer den olympiske ilden til Jessheim og feiringen vil finne sted i flotte Ullensaker Idrettspark. Det blir åpningsshow, prøv ut "morgendagens idrettsaktiviteter" og få med deg fakkelstafetten og tenning av OL-ilden. Kvelden avsluttes med minikonsert og signering med Morgan Sulele.

Arrangementet er åpent for alle, men selve aktivitetene er for ungdom mellom 15-20 år. Bli med på markeringen og skriv olympisk historie.

Vi har blitt oppfordret av Akershus Idrettskrets til å delta på dette arrangementet. SIF inviterer derfor ungdom mellom 15-20 år til å være med til Jessheim denne kvelden. Vi setter opp egen buss og sørger for at alle kommer trygt frem og tilbake. Det vil være voksne med på turen.

Se vedlagte program. Arrangementet er gratis, men du må være medlem av SIF for å kunne delta på den organiserte transporten.

Det er vanskelig å vite om dette er interessant eller ikke og vi tar forbehold om at antall påmeldte ikke blir for få eller for mange.

Send en mail til: tonja@sif.no innen 25. januar med navn, mailadresse, telefonnummer og fødselsår hvis dette er noe du kunne å tenke deg å være med på.

YOG Plakat Jessheim.pdf

Torch Tour Jessheim 5 februar 2016.pdf


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.