Nytt medlemsregister i SIF - utsendelse av medlemskontingent

Postet av Sørumsand IF den 16. Jun 2016

Fra 1. januar 2017, er alle idrettslag i Norge pålagt å ha et elektronisk medlemsregister. Dette skyldes bla at Norges Idrettsforbund ønsker å ha bedre kontroll på antall medlemmer i idrettslagene rundt omkring i hele landet, siden den økonomiske støtten baserer seg på antall medlemmer. Tidligere har denne innrapporteringen via den såkalte Idrettsregistreringen, vært basert på tillit og manuell opptelling.

Vi har valgt å bruke det systemet som både er anbefalt og utviklet av Norges Idrettsforbund og er dermed spesialsydd for idrettslag. Systemet heter Klubbadmin og er et nettsted for flere felles funksjoner for idretten.

Vår IT-gruppe (André Sandvik og Bengt Haugnes), har det siste halve året jobbet mye og aktivt med å konvertere det gamle Mamut-systemet vårt og over til det nye. I tillegg har Petter Braathen gjort en stor jobb med å samle inn nødvendig informasjon om medlemmene. Dette gjelder bla mailadresse, fødselsnummer og telefonnummer, noe som nå må registreres i systemet.

Hele det nye systemet er basert på at alle medlemmer må registrere seg på minidrett.no. og etablere sin egen personlige side. Her må du selv vedlikeholde dine egne, personlige opplysninger. Vi har konvertert alle som vi har i våre systemer, men du må selv gå inn og sjekke at alle opplysningene som ligger der, er korrekte.

Minidrett.no er dermed din personlige side inn mot idrettens medlemsregister og idrettens systemer.

Les mer i vedlegget.

Artikkel nytt medlemsregister.docx


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.