Medlemskontingent 2017

Postet av Sørumsand IF den 8. Mai 2017

Tirsdag 18. april, ble det sendt ut faktura til alle medlemmer på medlemskontingent i SIF. Siden vi nå har begynt å bruke NIF sitt system for medlemshåndtering - Klubbadmin, er det viktig at ALLE medlemmer i SIF nå registrerer seg med sin egen profil på minidrett.no. Her er hver enkelt selv ansvarlig for å oppdatere sine egne personlige opplsyninger som f.eks e-post adresse. Kan hende du allerede ligger inne fra et tidligere medlemsskap? Hvis du har problemer med noe inne på minidrett.no, kan du ta kontakt med NIF IT på tlf.nr 03615 (08.00 - 20.00).

Alle fakturaer på både medlemskontingent og treningsavgifter vil heretter komme på mail. Gå inn og sjekk deg allerede idag, kanskje det ligger gamle og utdaterte opplsyninger på deg og din familie?

Du kan også sende en mail til: medlemsregister@sif.no eller ta kontakt med Petter Braathen på tlf.nr 913 76 844.

Det er viktig å betale medlemskontingenten sin. NIF sine lover sier at det ikke er lov å drive organisert idrett i et idrettslag, hvis kontingenten ikke er betalt. Du er heller ikke forsikret gjennom idrettens forsikringsordning hvis dette ikke er i orden.

Medlemskontingenten er også èn av de viktigste inntektskildene til SIF. Disse midlene går til å drifte idrettslaget og brukes dermed til vedlikehold av anlegg, strøm, forsikringer, renhold, økonomi/revisjon, kommunale avgifter ol. og er en vesentlig inntekt for å få hjulene til å gå rundt.

På årsmøtet i mars, vedtok vi medlemskontingenten for både 2017 og 2018. Dette fordi vi heretter må fakturere denne tidlig på året, dvs før treningsavgiftene. Dette er også styrt fra NIF sentralt. Ved faktureringen av årets medlemskontingent, skjedde det dessverre en feil da beløpet ble lagt inn. Dvs at beløpene som ble fakturert for 2017, egentlig var beløpene som ble bestemt for 2018. Vi har sjekket med Buypass (som er NIF sin avtalepartner på betalingsløsning) på muligheten for å gjøre om dette, men fikk en klar anbefaling om at det vil bare bli rot i systemet hvis dette skulle endres i ettertid. Vi håper derfor på at dere tilgir oss for denne menneskelige feilen som dessverre ble gjort. Differansen er 10,- for barn og voksne og 20,- for familiemedlemsskap. Vi beklager på det sterkeste!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.