Leder av fotballgruppa har trukket seg fra vervet

Postet av Sørumsand IF den 21. Aug 2017


Leder av fotballgruppa, Siw H. Lie, har trukket seg fra vervet med øyeblikkelig virkning. Dette skyldes helsemessige forhold. Nestleder Morten Takman har gått inn i rollen som fungerende leder inntil videre. Siw vil bistå Morten i en overgangsperiode så langt det er mulig. 

    Fotballgruppa har mange viktige oppgaver fremover og da spesielt den store SIF Cupen helgen 2. - 3. september. På kort sikt vil derfor alle ressurser bli satt inn på å gjennomføre dette arrangementet på best mulig måte. Vi ber derfor om at alle henvendelser til Morten Takman og resten av fotballstyret i denne perioden kun er av svært viktig karakter. 

    Valgkomiteen starter arbeidet med å rekruttere en ny leder til fotballgruppa så raskt som mulig. Dette er en spennende og viktig rolle for å utvikle fotballgruppa i SIF videre.

    Representanter fra Hovedstyret har allerede hatt møte med fotballstyret og de jobber sammen for å finne gode løsninger fremover.

    Har DU mulighet til å bidra med noe i fotballgruppa - på kort eller lang sikt - ta kontakt med Morten Takman på tlf. 922 08 660 eller på mail tm-ta@online.no. Du kan selvfølgelig også ta kontakt med de andre styremedlemmene i fotballgruppa:
  
Øk.ansvarlig - Trond Rognerud - sif.fotball.okonomi@gmail.com - 9158432

Sekretær - Morten S. Jensen - mortensjensen@outlook.com - 92114243

Sportslig leder - Joakim Bjerved - sport.fotball@sif.no - 94116141

Styremedlem - Anita Halten Løken - ahloken@online.no - 91176456

Styremedlem - Roger Gulbrandsen - roger.gulbrandsen@romerikerevisjon.no - 47805625

Styremedlem - Inge-Brigt Hammerhaug - inge-brigt@hotmail.com - 90771439Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.