Korona smittervernregler pr 10.november

Postet av Sørumsand IF den 12. Nov 2020

Med bakgrunn i den økende smitten i samfunnet, har Lillestrøm Kommune vedtatt følgende regler og anbefalinger som er relevante for oss i idretten;

All breddeidrett for voksne (20 år og oppover) er stengt. Det er kun den organiserte idretten for ban og unge som kan benytte idrettsanlegget vårt til trening - dette gjelder både ute og inne. Tilskuere kan ikke være inne SIF Hallen under trening/aktivitet. Det betyr at foreldre må være hjemme.

Alle arrangementer i form av kamper, cuper, turneringer ol må avlyses og kan ikke avholdes i Idrettsparken. Man kan heller ikke delta på dette utenfor kommunen. Dette gjelder for alle aldersgrupper og gjelder foreløpig frem til nye regler blir vedtatt.

Det er ikke en plikt å bruke munnbind når man utøver selve den sportslige/treningsaktiviteten, men det anbefales at trenere/ledere benytter munnbind.

Det er kun skolene og den organiserte idretten for barn og unge under 20 år som kan benytte kommunens svømmebasseng til opplæring og trening.

Alle innendørs arrangementer forbys, det vil derfor ikke være mulig og arrangere/avholde møter på klubbhuset i denne perioden.

Toaletter kan brukes, men ikke dusjene og garderobene.

Disse reglene er oppsummert i ytterligere i dette dokumentet: Korona smittevernregler og anbefalinger pr 10.11.2020.pdf

Ønsker du å lese mer om detaljene, kan du lese om dette her: https://www.lillestrom.kommune.no/Koronainformasjon-fra-lillestrom-kommune/regler-og-anbefalinger-for-lillestrom/lokale-forskrifter/Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.