Per-Einar er den nye sportslige lederen i SIF Fotballgruppe

Postet av Sørumsand IF den 28. Apr 2022

I midten av februar utlyste vi en 100% stilling som Sportslig Leder i SIF Fotballgruppe. Vi fikk inn veldig mange gode og godt kvalifiserte søkere. Det har blitt gjennomført to intervjurunder med representanter fra både gammelt og nytt fotballstyre, fra Hovedstyret i tillegg til Daglig Leder.

Etter en god og omfattende prosess, har vi bestemt oss for å gi jobben til Per-Einar Gjelsvik.

Per-Einar har sterk faglig bakgrunn med bla UEFA  A-lisens fra Norges Fotballforbund, ulike kurs fra akademiet til Barcelona samt lederkurs. I tillegg har han mange års erfaring som trener for ulike lag i LSK, Frogner, Strømmen og Sørumsand. Han har 21 års erfaring fra Asics Norge og jobber i dag som Sportslig Leder i Skedsmo Fotballklubb. Per-Einar er godt kjent med SIF gjennom mange år og med hans bakgrunn kan han gå rett inn i jobben som Sportslig Leder for fotballgruppa.

Per-Einar vil starte i jobben 1. august, men vil trene A-laget til Skedsmo ut sesongen før han avslutter det engasjementet.

Vi er veldig glade for at Per-Einar har takket ja til jobben og gleder oss stort til at han skal bruke sin brede kunnskap og erfaring til å løfte fotballgruppa til SIF fremover.

Vi ønsker han lykke til og velkommen "hjem" :-)
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.