Oppgradering parkeringsplass

Postet av Sørumsand IF den 11. Nov 2015

Parkeringsplassen ved innkjøringen til Idrettsplassen, har lenge vært både dårlig og mørklagt. Vi har vel alle vært frustrerte over vanndammer, høye kanter og til tider lettere kaos i parkeringen. Dette gjør vi nå noe med!

Som en kompensasjon for all kjøringen MIRA har foretatt gjennom parken vår og ned til det nye renseanlegget, har vi blitt enige med MIRA om at de skal oppgradere parkeringsplassen vår. Sammen med vedlikeholdsmidler fra Sørum Kommune i tillegg til noe egne midler, vil plassen nå bli løftet til en høyere standard.

Det vil bli drenert og bygget opp til riktig fall for å få bort overvannsproblematikken. Asfalt vil bli lagt og det blir merket opp med parkeringsplasser og handicap-parkering. Det blir satt ned 2 lysmaster som vil gi lys til hele området. Bommen vil også komme opp igjen.

Vi håper at været fremdeles er på vår side og arbeidet vil forhåpentligvis være ferdig i løpet av 2-3 uker. Er det fremdeles relativt mildt og fint, vil asfalten bli lagt nå. Blir det frost og snø, må selve aasfalteringen vente til våren.

Selve veien er kommunal grunn og vi har prøvd å få med kommunen på å gjøre noe med veien og grøfting på høyre side. Dessverre kunne de ikke prioritere dette nå, men vi håper at de tar sin del av området på et senere tidspunkt.

I denne perioden hvor arbeidet pågår, vil det bli redusert parkering på dette området. Det jobbes frem til kl 19.00 på kveldene (man-tors) og vi ber om at det tas hensyn til de som jobber med å få dette ferdig. Det kan parkeres på plassen etter kl 19.00 hvor det er ledig plass, men kjør forsiktig og respektèr avsperrede områder. Midlertidig kan man også parkere inne på asfaltplassen.

Vi gleder oss stort til en oppradert parkeringsplass med både asfalt, lys og oppmerkede plasser!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.