Parkering i Idrettsparken

Postet av Sørumsand IF den 16. Des 2015

Vi er nå i ferd med å oppgradere parkeringsplassen vår. Det er montert to nye lysmaster som gir flott lys til hele plassen. Det er forberedt for asfaltering og merking, noe som vil bli gjort tidlig på våren i 2016. Entreprenøren rakk dessverre ikke å få på asfalt før det var for sent nå i vinter, men det er fullt mulig å parkere på plassen frem til den blir 100% ferdig.

Bommen har nå blitt reparert og satt opp igjen, litt nedenfor der den sto tidligere.

Hovedstyret har vedtatt at det nå ikke er lov å parkere inne på området. Det er heller ikke lov å kjøre inn bare for å sette av barn, dette skal skje utenfor bommen. Dette gjelder uansett tid på døgnet og uansett årstid.

Vi vil alltid tilstrebe at bommen er låst, men selv om den noen ganger vil være åpen, skal man heller ikke kjøre inn på området. På veien inn til området vårt står det et skilt med gang -og sykkelvei. Dette har stått der i mange år og burde i seg selv være et signal om at man ikke skal kjøre videre.

Til våren vil vi sette opp et ytterligere skilt som sier innkjøring/parkering forbudt.

Det vil selvfølgelig være greit at man kjører inn med ulike leveranser til klubbhus og hall, men da må man passe på at ikke flere kjører inn samtidig.

Bommen kan til enhver tid bli låst uten ytterligere varsel og har man da parkert på innsiden, vil det bli vanskelig å komme ut igjen.

Dette er ene og alene et tiltak for å sikre barna våre. Det er til tider stor aktivitet i Idrettsparken med løpende, syklende og aktive barn og biler på samme område hører ikke sammen.

Vi håper at alle respekterer dette og at vi hjelper hverandre til å håndheve dette forbudet!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.