Stengt parkeringsplass

Postet av Sørumsand IF den 9. Mai 2016

Som informert om tidligere, er det nå tid for oppgradering av pakeringsplassen vår ved innkjøringen til Idrettsparken. I fjor høst ble det satt i gang med forberedende arbeid, men man fikk dessverre ikke asfaltert før vinteren kom. I løpet av den siste uken har det derfor foregått grunnarbeid på parkeringsplassen vår med formål å bli ferdig så tidlig som mulig i vårsesongen. Arbeidet begynner nå å gå mot slutten og grunnarbeidet er så og si ferdig. Plassen er ferdig høvlet og valset og klar for asfaltering. Dette vil bli gjort torsdag denne uken - dvs. 12. mai. Dette er høysesong for asfaltbransjen og vi hadde derfor ikke påvirkningsmulighet på når dette kunne gjøres.

Det betyr at parkeringsplassen vår er stengt fom mandag og til og med fredag (9. - 13. mai) denne uken - uke 19.

Det er selvfølgelig mye aktivitet denne uken med både masse fotballkamper, håndballavslutning, klubbkveld med salg av klubbklær og informasjonsmøte i tennisgruppen på onsdag. Det vil si at det blir mye biler i Idrettsparken denne uken. Vi åpner opp bommen idag mandag, slik at det kan parkeres inne på området. Kjør forsiktig og parkèr gjerne så tett som mulig, slik at flest mulig får plass.

Vi oppfordrer imidlertid sterkt til å la bilen stå hjemme denne uken. Bruk sykkelen i det fine været, så unngår vi fullstendig parkeringskaos disse dagene.

Vi beklager de ulempene dette medfører, men allerede neste uke vil vi ha en helt "ny" og fin parkeringsplass å tilby!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.